China Investeringsafgietsel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kate Liang

Telefoonnummer : +86 189 2725 9562

WhatsApp : +8618927259562

Free call
Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd.

Om High-End Douanedeskundige op Roestvrij staalgebied te zijn

Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: ABLinox Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 14,710,000-15,000,000 Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

 

Co. van Guangdong ABLinox Sanitaryware, Ltd werd opgericht in jaar 2014. Vroeger genoemd geworden de Hardwarefabriek van Foshan Yuejia in jaar 2008 aan 2013.Now is het een High-tech onderneming die ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie en de de uitvoerdienst integreert.

 

ABLinox is specilized in allerlei roestvrij staal kostbare gietende producten. Het is één van de weinig binnenlandse ondernemingen op Roestvrij staalgebied dat het verloren afgietsel, het machinaal bewerken en de oppervlaktebehandeling van de wasinvestering kan helemaal alleen verwerken. Wij verstrekken One-Stop oplossingen voor u roestvrij staalinvestering het gieten delenvereiste hebben.

 

ABLinox heeft met sommige TOP 500 ondernemingen samengewerkt. Onze klanten zijn van ingediend van Bouwhardware, Tapkraan, Douche, Mariene Hardware, Voedselmachine, Vloeibaar Materiaal, Pume, Waarde, Auto, Luchtfilter, Vloeibare Filter, Vliegtuigen, Hoge snelheidsspoor, enz. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de markt van Europa en van Amerika.

 

 

Opdracht: Om een Chinese Onderneming te worden die in de wereld wordt respecteerd

 

Vison: Om high-end douanedeskundige op roestvrij staalgebied te worden

 

Waarde: Creeer klantenwaarde, realiseer werknemerswaarde

 

ABLinox bouwt win-win verhouding met ons cliënten, arbeiders en milieu. Ons team gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, ons ervaren personeel is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Zie met u spoedig samen te werken ernaar uit.

 

 

China Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Co. van Guangdong ABLinox Sanitaryware, Ltd heeft met sommige TOP 500 ondernemingen samengewerkt. Onze klanten zijn van ingediend van Bouwhardware, Tapkraan, Douche, Mariene Hardware, Voedselmachine, Vloeibaar Materiaal, Pomp, Waarde, Auto, Luchtfilter, Vloeibare Filter, Vliegtuigen, Hoge snelheidsspoor, enz. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de markt van Europa en van Amerika.

 

ABLinox heeft 50000SQM van moderne productiebasis. Met een 30 personenr&d centrum, 15 personenqc groep en 280 personeelsleden totaal. Met eigen het gieten en het machinaal bewerken productielijnen, heeft het sterke capaciteit in de diensten van O E M en van O D M.

 

De capaciteit van de ABLinoxproductielijn voor Investeringsafgietsel is 200 Ton per maand. Onze het Gieten Tolerantie wordt uitgestrekt van CT4-CT6 evenals voldoet aan Duitse norm van VDG P690 of DIN ISO2768.MORE THAN 120 eenheden die machines verwerken wij, met inbegrip van 36 CNC Draaibanken, 2 CNC Machinaal bewerkende Centra en 40 Oppoetsende Machines hebben.

 

ABLinox heeft I S 0 0 1:2015 van O 9, I S O 1 4 0 0 1, O H S A 0 0 van 1 certificates.13 certificaten het gebruiksmodeloctrooi van S1 8 verkregen.

 

 

China Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 

   Algemene Manager: Kate Liang

 

China Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in